Toegangsbewijs Flippo Ruilbeurs

De Flippo Ruilbeurs vond plaats op 12 en 13 oktober 1996. De entree tot deze beurs was verdeeld in drie vlakken van twee uur: ochtend, middag en namiddag.

Dat is vrij kort om te ruilen, maar mogelijk genoeg. Met de toegangskaart kon worden geruild met Smiths. Toegang tot de ruilbeurs kostte 1 gulden.

Dit is de tekst op de achterkant van het entreebewijs:

Nationale Flippo Ruilbeurs 1996

Vul hier de nummers in van de Flippo’s tot en met nummer 490 die je nog in je verzameling mist en dus voor je eigen Fliipo’s met Smiths wil ruilen (maximaal 10 Flippo’s).

Ruilen met SMiths is alleen ,ogelijk met dit toegangsbewijs. Als het goed is heb de Flippo’s die je wil ruilen op deze kaart ingevuld. Wanneer je een van de bovenstaande Flippo’s met Smiths hebt geruild wordt deze Flippo afgestreept. Bedenk ook alvast een reserver Flippo voor het geval een van jouw tien voorkeur Flippo’s niet meer in voorraad is. Wanneer je je laatste Flippo hebt geruild en je kaart vol is houdt Smiths je toegangsbewijs. Wij verzoeken je vriendelijk wanneer je je Flippo’s geruild hebt de VSB-zaal te veralten zodat zoveel mogelijk mensen met Smiths kunnen ruilen. Bij voorbaat hartelijk dank voor je medewerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *